NOS - Nakořeň Ogriluj Sežer

Myšlenkou grilovacího stolu je posadit se s přáteli k jednomu stolu a udělat jídlo přímo uprostřed něho. Nechte při grilování svoje čichové receptory namasírovat chuťové buňky, aby byly připravené na maximální výkon, až přijde to nejlepší.

Balakryl RECY VĚCI
NOS - Nakořeň Ogriluj Sežer

Návod:

Nakořeň - doporučuji pokrm pouze předpřipravit, u masa jen dopředu osolit, načesnekovat atd.

               Na stůl si nachystáme několik druhů koření, aby si každý mohl dát podle sebe, co mu chutná.

Ogriluj - Rozpálíme gril, šupneme si svoji flákotu na rozžhavenou mřížku a grilujeme jak páni.

             Krvavý, medium, propečený, až to křupe, každý podle svýho gusta.

Sežer - Tohle snad popisovat nemusím, to už byste měli umět!!! Navalte to do hlavy až budou boule za ušima, 

            ustřelovat knoflíky z gatí a praskat gumy u trenek!

Dobrou Chuť !!! 


Celkem hlasovalo 4 návštěvníků.

Hlasovat pro tento výrobek




SLEDUJTE NOVINKY
A ODEBÍREJTE NEWSLETTER!

Kdo už se přihlásil? Jak se mohu zúčastnit workshopu?
Kde RECY věci uvidím? U nás se toho děje spoustu.
Přihlaste se k odběru newsletteru a žádná ze zpráv vám neunikne.